Information från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala

Hej alla nya studenter i Uppsala!

Ska du börja plugga i Uppsala till hösten och letar efter en fantastiskt rolig invigning? Då ska du komma på Samvetarnas invigning! Vår invigning välkomnar de som pluggar samhällsvetar- och samhällsplanerarprogrammet, men också studenter från andra kurser som letar efter en invigning att gå på. Vi som håller i invigningen heter Stina Meyerson, Jakob Bergentoft och Gabriel Hansson, och två av oss pluggade faktiskt en frikurs när vi hittade till Samvetarna, vilket är något vi är extremt glada för!

Vår vision är att skapa en så rolig tid för alla nya studenter i Uppsala och att varmt välkomna er in i vår förening och till Uppsala. Vad kan du då vänta dig av en invigning med oss? Du kan bland annat vänta dig en pubrunda, fulsittning, gasque, ungdomsförbundsdebatt, 5-kamp och massa annat kul!

För att vara med på vår fantastiska invigning behöver du skriva in dig. Inskrivningen börjar samma dag som studierna, det vill säga 30 augusti i Ekonomikum, på Kyrkogårdsgatan 10, kl. 10-17 (exakt plats i Ekonomikum kommer ut via våra sociala kanaler när det närmar sig). Själva invigningen kommer sedan dra igång samma dag kl 18:00 i Ekonomikum i Hörsal 3. För att delta i de kommande fantastiska aktiviteterna behöver du det åtråvärda invigningspasset. Det kostar 710 kronor och det här är vad som ingår:

• Kostnaden för alla invigningens aktiviteter
  • Kostanden för avslutningsgasquen till ett värde av 450 kronor
  • Vår fantastiska sångbok till ett värde av 100 kronor
  • En supersnygg tygpåse med föreningens logga innehållande smått och gott till ett värde av 100 kronor
  • Medlemsavgiften för hela studietiden i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala till ett värde av 100 kronor

För att få mer information om vår förening och invigning kan du börja följa följande:

Instagram: “Samvetsgeneralerna” (specifikt för invigningen) och “Samvetarna”
Facebook: “Samvetsgeneralerna” “Föreningen Samhällsvetarna Uppsala”

Om du har några frågor är det bara att skriva till Samvetsgeneralerna på Facebook så hjälper vi dig. Vi hoppas att du vill hänga med på Uppsalas, om vi får bestämma, roligaste invigning! Det är något du sent kommer glömma!!

Med vänliga hälsningar,

Jakob Bergentoft