Vill du studera utomlands HT 2022?

Här kommer information från Enheten för internationell mobilitet om vårens ansökningar för utlandsstudier och kommande webbinarier

Höstens ansökningar

• Utbytesstudier: Ansökan för utbytesstudier är öppen 19 april – 16 maj 2022. Ansökan stänger kl. 15.00.
  • Erasmuspraktik: Ansökan är öppen 1– 5 mars och 15 april – 2 maj 2022.
  • Minor Field Studies: Ansökan är öppen och stänger 15 april 2022 för fältstudier som avslutas senast 15 januari 2023.

Webbinarier om utlandsstudier

Under våren erbjuder vi fem webbinarier med information om utlandsstudier. Webbinarierna hålls på engelska och föranmälan krävs.

Nyhetsbrev om utlandsstudier

Tipsa gärna era studenter om att anmäla sig till vårt nyhetsbrev. I det ges information om kommande utlysningar, webbinarier, tips på hur man skriver sin ansökan och mycket mer. Ni hittar anmälningsformuläret här.

Drop-in i Zoom

Vi erbjuder drop-in i Zoom där studenterna kan träffa oss på enheten för internationell mobilitet och ställa frågor om utlandsstudier. Drop-in erbjuds under terminstid på helgfria tisdagar och torsdagar kl. 13.00–14.00. Vi håller extrainsatt drop-in i samband med att ansökan för utbytesstudier stänger. Extrainsatt drop-in sker måndag 13 maj och fredag 16 maj. Sista drop-in för terminen är torsdag 2 juni. Efter sommaruppehållet öppnar vi åter för drop-in torsdag 1 september.