KarriärTisdagar / Career Tuesdays

Hej UU student, (English below)

Nu kör vi igång höstens KarriärTisdagar. Här ser du några exempel på våra webbinarier:

21 september Ett attraktivt CV och brev – hur? (ges även 19 okt, 16 nov samt 7 dec)

28 september How to start your own business in Sweden – med Drivhuset.se (ges även 23 nov)

5 oktober Bygger du din egen examen?

12 oktober När hälsan utmanar jobbsökandet. (Mental Health Week)

19 oktober Ask a PhD student

26 oktober Vässa dina kompetenser för ett arbetsliv i förändring.

9 november Starta din karriär med hjälp av ditt nätverk redan idag!

23 november LinkedIn – bästa profilen!

Det kommer även att ges digitala karriärmässor under hösten, så håll dig uppdaterad på UU CareerGate för mer information och fler event.

Vi ses tisdagar!

Vänliga hälsningar, UU Karriär

*************************************************************************************

Hi UU student,

Next week we kick off our CareerTuesdays, here are some example of our webinars:

September 21 CV and cover letter – be attractive! (also October 19, November 16 and December 7)

September 28 How to start your own business in Sweden (also available November 23)

October 19 Ask a PhD student

November 9 How to get that Internship/Job?

November 23 LinkedIn – maximize your profile

There will also be Digital Career Fairs coming up, please stay tuned on UU CareerGate for more information and events.

See you Tuesdays!

Best regards, UU Careers