Institutionen för farmaci

Registrering

På våra kurser registrerar du dig själv i Ladok för studenter. För de flesta av våra kurser öppnar registreringen en vecka före kursstart och stänger samma dag som kursen startar. Du ser vilka datum registreringen är öppen i Ladok.

Är du antagen med villkor till en av våra kurser så ska du så snart som möjligt och allra senast sista registreringsdatum kontakta kursadmin@farmaci.uu.se för att styrka din behörighet.

Om du är placerad som reserv kommer du att bli kontaktad av institutionen via e-post om du kan erbjudas en plats. Glöm inte att hålla kolla i din skräppost.

När du registrerat dig hittar du mer information om kursstarten i Studium. För att se kursen schema kan du använda dig av universitets schemavisning.

Programfrågor och omregistrering

Du som har haft uppehåll från dina studier eller har andra frågor om ditt program, kontakta Farmaceutiska fakultetens studievägledning på farmstudievagledning@uadm.uu.se.

Du som har moment kvar att komplettera på någon av våra kurser kan söka om omregistrering via en blankett.

Behöver du omregistrera dig på en kurs?

Här hittar du länkar till kursöversikten i Studium för alla institutionens kurser som ges höstterminen 2021. Under respektive kurssida hittar du information om registrering och kursstart etcetera.

Hittar du inte din kurs här kan den finnas på Institutionen för farmaceutisk biovetenskap eller Institutionen för läkemedelskemi.

Frågor om kurserna kan ställas till kursadm@farmaci.uu.se.

Kurs märkt med * är även sökbar som fristående kurs via Antagning.se.

Institutionens kurser

Senast uppdaterad: