Institutionen för fysik och astronomi

Varmt välkommen till oss på institutionen för fysik och astronomi!

Om du är ny student på:

• Tekniskt-naturvetenskapligt basår
  • Kandidatprogrammet i fysik
  • Ämneslärarprogrammet (fysik och matematik)
  • Masterprogrammet i fysik
  • Masterprogrammet i materialvetenskap

Tacka ja till din plats på www.antagning.se senast den 23 juli!

Som nyantagen student behöver du aktivera ditt studentkonto. Detta gör du några dagar efter du har fått ditt antagningsbesked.

Registrering på dessa program sker via upprop. Datum och tid för upprop hittar du nedan.

Om du är placerad som reserv kommer du att bli kontaktad av institutionen via e-post om du kan erbjudas en plats och får då information om registrering.

Redan student?

På våra kurser registrerar du dig själv i Ladok för studenter. Registreringen är öppen fram till att kursen startar.

Är du villkorligt antagen ska du så snart som möjligt och allra senast sista registreringsdatum kontakta kurskansli@physics.uu.se för att styrka din behörighet och bli registrerad.

Uppstart för basåret äger rum på distans via webbplattformen Zoom.

Tid: onsdagen den 18 augusti kl. 9.00–10.00

Mer information om programmet skickas till dig via e-post den 16 juli.

Kontaktuppgifter: basarsvagledning@physics.uu.se

Tider för upprop: Måndag den 23 augusti kl. 10.00 och kl. 11.00 i Häggsalen på Ångströmlaboratoriet.

Det kommer att finnas möjlighet till att närvara via zoomlänk.

Mer information om programmet skickas till dig via e-post den16 juli. I brevet kommer du att få den exakta tiden på just DIN uppropstid.

Kontaktuppgifter: Rabab Elkarib

studievagledare@physics.uu.se

Tel: 018-471 32 45

Tid för upprop: Måndag den 23 augusti kl. 9.00 i sal 80109 på Ångströmlaboratoriet.

Mer information om programmet skickas till dig via e-post den 16 juli. I brevet kommer du att få den exakta tiden på just DIN uppropstid.

Kontaktuppgifter: Rabab Elkarib

studievagledare@physics.uu.se

Tel: 018-471 32 45

Tid för upprop: Fredag 27 augusti kl. 10.15–12.00 i sal 80101 på Ångströmlaboratoriet.

Kontaktuppgifter: Andeas Korn

mastercoordinator@physics.uu.se

Tel: 018-471 59 91

Tid för upprop: Torsdag 26 augusti kl. 13.15 i sal 80109 på Ångströmlaboratoriet.

Kontaktuppgifter: Biplab Sanyal

biplab.sanyal@physics.uu.se