Institutionen för informationsteknologi

Kursregistrering hösten 2021 vid Institutionen för informationsteknologi

Alla våra kurser måste sökas via www.antagning.seSen anmälan öppnar den 16 juli 2021.

När du sökt och blivit antagen på en kurs ska du registrera dig i Ladok, vilket betyder att du tackar ja till att gå kursen.

Registreringsperioder för kurser HT21

Period 1: 29 juli 2021 - 5 september 2021

Period 2: 14 oktober 2021 - 4 november 2021

Registreringsperioden stängs dagen innan kursen startar, men efter det kan du kontakta IT-kansliet, it-kansli@it.uu.se, för att bli registrerad. Om det gått mer än en vecka in på kursen måste vi dock kontakta läraren och höra så det inte är för sent att hoppa på kursen för att du ska ha en chans att komma ikapp.

Om du ångrar dig och inte längre vill läsa kursen kan du själv lägga in ett tidigt avbrott på kursen inom tre veckor efter kursstarten, detta gör du i Ladok. Efter 3 veckor blir det ett sent avbrott, då måste du meddela oss så gör vi detta åt dig. Om du är programstudent och vill byta kurs måste du kontakta din programstudievägledare först varefter våra studievägledare kontrollerar behörighet.

Om du har blivit reservplacerad

En reservplats betyder inte att du är antagen till kursen. Om det finns platser kvar på kursen antar vi reserver och meddelar via mejl att du blivit antagen. Du ska då registrera dig så snart det är möjligt, tackar du ja för sent kanske det inte är möjligt att gå kursen. Om du blir antagen efter registreringsperioden måste du kontakta IT-kansliet för att bli registrerad.

Om du som reserv inte hör något så betyder det att kursen är full och att reservhanteringen är avslutad. Du får alltså enbart besked om du fått en plats på kursen.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor. Enklast är att kontakta oss via mejl, då vi har begränsade telefontider: it-kansli@it.uu.se

Du kan även nå oss via Zoom 10.00-12.30, måndag till torsdag, fr.o.m. 16 augusti.

Glöm inte att aktivera ditt studentkonto vid Uppsala universitet.

Välkommen till Institutionen för informationsteknologi!

Senast uppdaterad: