Institutionen för speldesign

Välkommen till speldesign!

Vi kommer starta alla våra kurser och program på distans första veckan, 30 augusti-3 september. Första dagen i klassrummen blir måndag, 6 september.

Antagen? Antagen med villkor? Reserv? Sökt sent? Vad händer nu?

På alla speldesignkurser registrerar du dig själv i Ladok för studenter under registreringsperioden. För program med kursstart 2021-08-30 är registreringen öppen mellan 30 juli-22 augusti. Du ska registrera dig på varje första kurs av programmet eller på de kurser du är antagen till. Har du missat sista registreringsdagen? Kontakta Studentservice Campus Gotland studentservicecampusgotland@uadm.uu.se för besked om din plats finns kvar.

Är du antagen med villkor ska du så snart som möjligt och allra senast sista registreringsdatum kontakta Studentservice Campus Gotland studentservicecampusgotland@uadm.uu.se för att visa upp din behörighet och bli registrerad av dem.

Ny mastersstudent och antagen med villkor? Är ditt examensbevis klart nu? Så snart som möjligt och allra senast sista registreringsdatum ladda upp ditt examensbevis i ditt konto på antagning.se/universityadmissions.se. Efter 16 augusti kommer villkoret att tas bort så att du kan registrera dig själv senast 22 augusti. Efter 22 augusti, kan du kontakta Studentservice Campus Gotland studentservicecampusgotland@uadm.uu.se för att reda ut vad som saknas.

Om du är placerad som reserv kommer du att bli kontaktad av Studentservice Campus Gotland studentservicecampusgotland@uadm.uu.se via e-post mellan 27 augusti-7 september om vi kan erbjuda dig en plats och därefter har du sedan ett par dagar på dig att tacka ja. Ingen vet dina chanser att bli antagen från reservlistan eftersom vi väntar på svar från de antagna som måste registrera sig under registreringsperioden.

Sent anmäld? Om vi kan erbjuda dig en plats, kommer du att bli kontaktad av Studentservice Campus Gotland studentservicecampusgotland@uadm.uu.se via e-post mellan 27 augusti-7 september och därefter har du ett par dagar på dig att tacka ja. Ingen vet dina chanser att bli antagen sent eftersom vi väntar på svar från de antagna som måste registrera sig under registreringsperioden.

Senast uppdaterad: