Sommartider Utbildningskansliet 2021

Utbildningskansliet har semesterstängt fr o m 5 juli t o m 8 augusti och Studerandeexpeditionen hålls stängd 25 juni t o m 18 augusti. Vi kommer att läsa mejl men svarstiden kommer att vara längre under denna period.

Studievägledningen har inte några drop-in eller telefontider under v 27‑32. Om du behöver komma i kontakt med en studievägledare under sommaren, skicka ett mejl till studerandeexpeditionen (jurstudexp@jur.uu.se) så får du hjälp så snart det är möjligt.

Universitetets informatörer på Studentservice finns tillgängliga hela sommaren och kan bland annat ge generell studieinformation, svara på allmänna frågor om antagning till första terminen på juristprogrammet och lantmäteriprogrammet samt fristående kurser och utfärda studieintyg. De nås både via telefon samt e-post. Se mer https://uu.se/utbildning/kontakt/.

Vid mycket brådskande ärenden under semesterstängningen (5 juli – 8 aug) ring eller sms:a Lena Runestig, chef för utbildningskansliet, på 070-425 07 76.

Trevlig sommar önskar Utbildningskansliet!

Senast uppdaterad: