Statsvetenskapliga institutionen

Registreringsinformation

Den Statsvetenskapliga institutionen skickar mejl till alla antagna studenter efter urval 1 (juli). I mejlet hittar du, utöver nedanstående, detaljerad information om den kurs du är antagen till.

Glöm inte att tacka ja till din plats och sedan även registrera dig!

Svara senast den 23 juli kl. 24.00 på antagning.se. Du måste svara på ditt antagningsbesked för att kunna få en plats på den utbildning som du vill gå på. Du ska svara oavsett om du är antagen eller reservplacerad. Om du inte tackar ja till din plats blir du struken från kursen och någon annan får din plats.

Information till antagna

Registrering till kursen sker via Ladok. I Ladok kommer du själv kunna se direkt om din registrering gått igenom. Om du inte registrerar dig inom utsatt tid och på angivet sätt mister du platsen på kursen.

Tidsperiod for registrering: 2021-08-02 - 2021-08-23

Se preliminära scheman längst ner på denna sida (listan gäller samlästa kurser).

Om du är registrerad på en kurs och bestämmer dig för att inte läsa kursen kan du själv anmäla avbrott direkt i Ladok. Om det sker inom tre veckor efter kursstart har du möjlighet att söka kursen igen nästa termin.

Information till villkorligt antagna

Studenter antagna med villkor kan inte registrera sig via Ladok. Om du är antagen med villkor ska du istället snarast möjligt men senast den 23 augusti, skicka en intresseanmälan för registrering till studievagledare@statsvet.uu.se.

Information till reservantagna

Vi börjar kalla reservantagna tidigast den 25 augusti. Håll koll på Antagning.se. Läs mer under "Antagning och registrering".

Preliminära scheman kurser HT 2021

Utvecklingsstudier A: Introduktion till utvecklingsstudier

Statskunskap B, Samhällskunskap C, samt Utvecklingsstudier B: Demokratins problem

Statskunskap C, Samhällskunskap D, samt Utvecklingsstudier C: Metod C

Senast uppdaterad: