Ekonomisk-historiska institutionen

Välkommen till en ny termin! Nedan hittar du information om hur du registrerar dig. Du kan registrera dig efter antagningsbesked 2.

Registreringsperiod 2023-07-27 till 2023-08-21

På våra kurser registrerar du dig själv i Ladok. Du måste registrera dig på alla kurser du är antagen till och vill gå. Är du antagen till ett kurspaket på 30 hp måste du registrera dig på båda kurserna som ingår i kurspaketet.

OBS! Om du är antagen till kurspaket på 30hp måste du registrera dig på de två individuella kurserna á 15hp som ingår i paketet.

Är du ny student måste du först aktivera ditt studentkonto.

Är du VILLKORLIGT antagen kan du inte registrera dig. Du måste så snart som möjligt och allra senast 21 augusti kontakta institutionen på info@ekhist.uu.se för att meddela om du vill behålla din plats. Du måste uppvisa din behörighet senast vid kursstart för att kunna bli registrerad.

Är du placerad som RESERV kommer du att bli kontaktad av institutionen via e-post om vi kan erbjuda en plats. Se till att kolla din e-post regelbundet, även din skräppost. Du behöver inte kontakta institutionen.

EFTERANTAGNA kan registrera sig inom registreringsperioden. Kontakta institutionen på info@ekhist.uu.se om registreringsperioden är stängd och du vill bli registrerad.

ÅTERBUD – Registrera dig inte. Om du inte vill läsa kursen ber vi dig lämna återbud via antagning.se.

AVBROTT – Om du har registrerat dig men sen ångrat dig kan du registrera ett avbrott i Ladok. Om avbrott sker inom tre veckor efter kursstart har du möjlighet att söka kursen igen vid ett annat tillfälle.

Logga in på UU student, där finns alla resurser för studenter samlade som bl.a information om dina studier, schema, stöd och service, IT-stöd.

Vi använder kursplattformen Studium där kurshemsidor, undervisningsmaterial, schema med mera finns tillgängligt.

Sök schema

Sök kursplan och litteraturlista

Studera med funktionsnedsättning

Om du har en varaktig funktionsnedsättning som blir ett hinder i studierna kan du få riktat pedagogiskt stöd under din studietid på universitetet.

Ansök om riktat pedagogiskt stöd 

Kursadministratör Jenny Björkegård
E-post: info@ekhist.uu.se
Telefon: 018-471 12 22

Ekonomisk-historiska institutionens hemsida

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin
rss
weibo