Centrum för genusvetenskap

Välkommen som student vid Centrum för genusvetenskap. På denna sida hittar du information för nya studenter. Du hittar information om kursutbud, kontaktuppgifter och kommande evenemang på hemsidan för Centrum för genusvetenskap.

Information till nya studenter

Antagen student

Om du är antagen och har aktiverat ett studentkonto kan du logga in i lärplattformen Studium. Här hittar du mer specifik information om undervisningen på just ditt program och din kurs, inklusive schema och litteraturlistor. Läs all information på startsidan av din kurs i Studium.

Registrering

Om du är antagen och vill delta på kursen eller programmet när terminen startar måste du registrera dig under registreringsperioden i vårt studieadministrativa system Ladok.

Student antagen med villkor

Om du är antagen med villkor kan du inte registrera dig själv i vårt studieadministrativa system Ladok. I stället behöver du visa att du uppfyller kursens behörighetskrav, innan du kan få hjälp att registrera dig. Kontakta kursadministratör Caroline Bergström.

Sent antagen student

Om du har gjort en sen anmälan och blivit antagen kan du antingen registrera dig direkt i vårt studieadministrativa system Ladok (om registreringsperioden är öppen), eller kontakta kursadministratör Caroline Bergström.

Reservplacerade studenter

Vi påbörjar all reservantagning cirka en vecka före kursstart. Reserver kallas via den e-postadress som du har angivit i din ansökan på antagning.se. Kom ihåg att kolla din skräppost.

Återbud

Om du inte vill läsa den kurs du är antagen till, lämna gärna återbud på antagning.se.

Om du redan är registrerad på kursen kan du avregistrera dig själv i Ladok eller mejla kursadministratören. Ett "tidigt avbrott" kan läggas in senast tre veckor efter kursstart och innebär att du kan söka kursen på nytt.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin
rss
weibo