Centrum för genusvetenskap

Välkommen som student vid Centrum för genusvetenskap. På denna sida hittar du information för nya studenter. Du hittar information om kursutbud, kontaktuppgifter och kommande evenemang på hemsidan för Centrum för genusvetenskap.

Information till nya studenter

Antagen student: Om du är antagen och har aktiverat ett studentkonto kan du logga in i Studium. Här hittar du mer specifik information om undervisningen på just din kurs, inklusive schema och litteraturlistor.

Registrering: Om du är antagen och vill delta på kursen när höstterminen startar måste du registrera dig under registreringsperioden i Ladok.

Student antagen med villkor: Om du är antagen med villkor kan du inte registrera dig själv i Ladok. I stället behöver du visa att du uppfyller kursens behörighetskrav, innan du kan få hjälp att registrera dig. Kontakta kursadministratör Caroline Bergström.

Sent antagen student: Om du har gjort en sen anmälan och blivit antagen kan du antingen registrera dig direkt i Ladok (om registreringsperioden är öppen), eller kontakta kursadministratör Caroline Bergström.

Reservplacerade studenter: Vi påbörjar all reservantagning cirka en vecka före kursstart. Reserver kallas via den e-postadress som du har angivit i din ansökan på Antagning.se. Kom ihåg att kolla din skräppost.

Återbud: Om du inte vill läsa den kurs du är antagen till, lämna gärna återbud på Antagning.se.

Om du redan är registrerad på kursen kan du avregistrera dig själv i Ladok eller mejla kursadministratör. Ett "tidigt avbrott" kan läggas in senast tre veckor efter kursstart och innebär att du kan söka kursen på nytt. Kontakta kursadministratören.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin
rss
weibo