Sommartider Utbildningskansliet 2022

Utbildningskansliet har semesterstängt fr o m 4 juli t o m 5 augusti och studerandeexpeditionen hålls stängd 23 juni t o m 14 augusti. Vi kommer att läsa mejl men svarstiden kommer att vara längre under denna period.

Studievägledningen har inte några drop-in eller telefontider under v 27‑32. Om du behöver komma i kontakt med en studievägledare under sommaren, skicka ett mejl till studerandeexpeditionen (jurstudexp@jur.uu.se) så får du hjälp så snart det är möjligt. Drop-in och telefontider för hösten meddelas före terminsstart.

Har du frågor gällande en terminskurs på juristprogrammet kan du vända dig till funktionsmejlen för respektive termin: t1@jur.uu.se, t2@jur.uu.se, t3@jur.uu.se, t4@jur.uu.se, t5@jur.uu.se, t6@jur.uu.se.

Universitetets informatörer på Studentservice finns tillgängliga hela sommaren och kan bland annat ge generell studieinformation, svara på allmänna frågor om antagning till första terminen på juristprogrammet och lantmäteriprogrammet samt fristående kurser och utfärda studieintyg. Studentservice är tillgängliga både via telefon vardagar kl 9-12, tel 018- 471 47 10 samt via e-post under kontorstid, studentservice@uu.se. Se mer https://uu.se/utbildning/kontakt/.

Trevlig sommar önskar Utbildningskansliet!