Institutionen för kemi - BMC

Välkommen till Kemiska sektionen!

Gemensam e-post till Kursexpeditionen i kemi: kursexp@kemi.uu.se
Fler kontaktuppgifter hittar du på vår webbsida.

Antagen till en kurs på Institutionen för kemi - BMC/Ångström

Om du vill gå kursen registrera dig på kursen i Ladok för studenter. Registreringen i Ladok är normalt öppen fram till dagen före kursstart.

Undantag: Aktuella trender i kemin (1KB467), på denna kurs har vi upprop för programstudenter på Masterprogrammet i kemi – om du sökt kursen som fristående, kontakta oss någon dag före kursstart.

Information till villkorligt antagna

Vi gör behörighetskontroller veckorna inför kursstart. Om du vid behörighetskontroll uppfyller behörighetskraven kommer villkoret att lyftas och du kan gå in och registrera dig. Du kan se detta på dina sidor på Antagning.se och i Ladok. Om du inte uppfyller behörighetskraven kommer du att få ett meddelande via mejl före kursstart.

Om du har problem med att registrera dig

Om du är antagen och har problem att registrera dig inför kursstart, kontakta oss genom att mejla: kursexp@kemi.uu.se

Information till reserver

Reserver antas löpande fram till kursstart om det finns plats på kursen. Om du är placerad som reserv kommer du i vissa fall att bli kontaktad av institutionen via e-post för att erbjudas en plats. OBS! Det kan vara kort svarstid, så håll koll på din mejl!

Om du inte vill gå kursen du är antagen till

Om du inte vill gå kursen lämnas återbud via Antagning.se eller i Ladok. OBS! Har du registrerat dig måste du göra avbrott på kursen i Ladok, då räcker inte återbud via Antagning.se.

Omregistrering på kurs

Kontakta Kursexpeditionen för kemi om du tidigare läst en kurs och behöver bli omregistrerad. Behöver du komplettera laborationer bör du kontakta oss 1–2 veckor före kursstart genom att mejla oss på kursexp@kemi.uu.se.