Institutionen för samhällsbyggnad och industriell teknik

Är du antagen till någon av våra kurser?

När du har blivit antagen är det viktigt att du registrerar dig i tid för att behålla din plats. På våra kurser registrerar du dig själv i Ladok för studenter. Datum för registrering kan skilja sig mellan våra kurser. I Ladok framgår vilka datum registreringen är öppen för just din kurs.

För att registrera dig behöver du först aktivera ditt studentkonto.

Villkorligt antagen?

Är du villkorligt antagen kommer din behörighet att granskas. Om du bedöms vara behörig kommer du att själv kunna registrera dig via Ladok senast kursstart. Hör av dig till oss om du behöver komplettera dina meriter. Håll utkik i Ladok för att kunna registrera dig i tid!

Reserver blir kallade via e-post

Om du är placerad som reserv kommer du att bli kontaktad av institutionen innan kursstarten via e-post om du kan erbjudas en plats. Vi kontaktar dig via den e-post du angivit på antagning.se.

Studium

Studium är vår lärplattform som vi använder för undervisning vid Uppsala universitet. Du kan logga in Studium med ditt studentkonto. I Studium hittar du mer information för att kunna påbörja din kurs såsom välkomstinformation, kursplan och litteraturlista.

Senast kursstart kommer du ha tillgång till din kurssida. Observera att det kan vara viss fördröjning innan du kommer åt din kurs i Studium. Direktlänk till ditt schema hittar du via TimeEdit.

Kontakt

Kursadministration Uppsala

student-samint@angstrom.uu.se

Studievägledning Uppsala

Masterprogrammen: study-adviser-mili-samint@uu.se och study-adviser-mia-samint@uu.se

För övriga kurser: lena.eliasson@angstrom.uu.se 

Kursadministration Campus Gotland

studentservice-cg@uu.se

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin
rss
weibo