Institutionen för samhällsbyggnad och industriell teknik

Är du antagen till någon av våra kurser?

När du har blivit antagen är det viktigt att du registrerar dig i tid för att behålla din plats. För att registrera dig ska du först aktivera ditt studentkonto.

På våra kurser registrerar du dig själv i Ladok för studenter. Datum för registrering kan skilja sig mellan våra kurser. I Ladok framgår vilka datum registreringen är öppen för just din kurs.

Information för villkorligt antagna

Är du villkorligt antagen kommer din behörighet att granskas. Om du bedöms vara behörig kommer du att själv kunna registrera dig via Ladok senast kursstart. Hör av dig till oss om du behöver komplettera dina meriter. Håll utkik i Ladok för att kunna registrera dig i tid!

Reserver blir kallade via e-post

Om du är placerad som reserv kommer du att bli kontaktad av institutionen innan kursstarten via e-post om du kan erbjudas en plats. Vi kontaktar dig via den e-post du angivit på antagning.se.

Logga in i Studium – så här gör du

När du har aktiverat ditt studentkonto och registrerat dig kan du logga in på din kurssida i Studium. I Studium hittar du mer information för att kunna påbörja din kurs såsom välkomstinformation, kursplan och litteraturlista.

Senast kursstarten kommer du ha tillgång till din kurssida. Observera att det kan vara viss fördröjning innan du kommer åt din kurs i Studium. Direktlänk till ditt schema hittar du via TimeEdit.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Kontakt

Kursadministration Uppsala

student-samint@angstrom.uu.se

Studievägledning Uppsala

Masterprogrammen: study-adviser-mili-samint@uu.se och study-adviser-mia-samint@uu.se

För övriga kurser: lena.eliasson@angstrom.uu.se 

Kursadministration Campus Gotland

studentservice-cg@uu.se