Program Mental Health Week 2023

Under veckan kan du lyssna på föreläsningar och webbinarier, delta i workshoppar och aktiviteter. Alla med syftet att informera och belysa psykisk hälsa och välmående.

Evenemangen äger rum i Uppsala, Visby och online.

Öppning av Mental Health Week

Prorektor Coco Norén öppnar och hälsar välkommen till Mental Health Week 2023.

Tid: Måndag 9 oktober kl. 12.15

Plats: Öppningen sker via Zoom.

Coco Norén.

På gång hela veckan

Studenternas träningsverksamhet Campus1477 i Uppsala har öppet hus för dig som är student. Kom och provträna gratis under hela veckan: gym, gruppträning, bollsport och klättring! Du hittar hela utbudet på Campus1477:s webbplats.

Under veckan har du som student även möjligt att teckna ett obundet träningskort med 100 kr/mån rabatt (ordinarie 395 kr/mån).

Plats: Campus1477, Von Kraemers allé 5, Uppsala

Blir du hängig och trött på hösten och vintern? På Studenthälsan kan du som student besöka deras ljusrum för att få extra ljus om du känner att du får för lite ljus under dagen.

Från och med måndag 9 oktober öppnar Studenthälsan i Uppsala upp sitt ljusrum för säsongen. Det är drop in på platserna. Du anmäler dig i receptionen och visar upp din studentlegitimation.

Plats: Studenthälsan, Övre Slottsgatan 7, Uppsala

Läs mer om ljusrummet!

Program dag för dag

Måndag 9 oktober

Vi vill under detta panelsamtal belysa hur det står till med den psykisk hälsa bland unga idag. Vad betyder de siffror vi ser? Vi resonerar kring tänkbara orsaker och åtgärder.

Medverkande:

  • Andreas Frick, docent i psykologi vid institutionen för medicinska vetenskaper
  • Hanna Ljungvall, lektor vid Institutionen för socialt arbete
  • Emma Hovén, docent i medicinsk psykologi vid Institutionen för kvinnors och barns hälsa
  • Malin Gingnell, docent i psykologi vid institutionen för medicinska vetenskaper och föreståndare för WOMHER.

Moderator:

  • Pernilla Åsenlöf, professor i fysioterapi och vetenskaplig ledare för UPIC

Tid: Måndag 9 oktober, 12.3013.15

Plats: Samtalet ges via Zoom.

Välkommen att träna med Uppsala ekonomerna. Träningen sker i grupp med enkla övningar med fokus på att få upp puls varvat med styrkemoment.

Tid: Måndag 9 oktober, kl. 13.00–14.00

Plats: Borgen, Kyrkogårdsgatan 2B, Uppsala

Kom med på träningspass på Campus 1477! På måndagar under hösten håller Studenthälsans gruppträningsinstruktörer gratis pass för dig som är student. Just denna måndag är det danspass med influenser från house och hip hop.

Tid: Måndag 9 oktober, kl. 15.3016.15

Plats: Campus 1477, Von Kramers allé 5, Uppsala

Är du orolig för framtiden i förhållande till klimathoten? Klimatångest är en växande psykisk hälsofråga bland både föreläsare och studenter inom hållbarhetsrelaterade områden vid universitet över hela världen. De senaste årens ökning av klimatångest har bidragit till att utbildningsinstitutionerna behöver ta itu med det ordentligt.

Under föreläsningen presenteras översikten av de senaste forskningsrönen (inklusive studentröster från Uppsala universitet), med rekommendationer och öppna diskussionsfrågor relaterade till detta ämne.

Föreläsningen ges på engelska.

PhD Oleksandra Khalaim är forskare och föreläsare vid SWEDESD – Centrum för forskning och utbildning om lärande för hållbar utveckling och institutionen för kvinnors och barns hälsa vid Uppsala universitet.

Tid: Måndag 9 oktober, kl. 16.15–17.15

Plats: Föreläsningen hålls via Zoom.

Om betydelsen av återhämtning för att kunna prestera högt och samtidigt må bra.

Det pratas ofta om betydelsen av tillräcklig återhämtning för att skydda sig mot olika typer av ohälsa. Men vad innebär tillräcklig återhämtning? Det kan handla om att det i olika prestationsmiljöer kan förekomma krav där det råder obalans mellan ansträngning och återhämtning och där denna obalans leder till symtom som koncentrationsproblem, trötthet och sömnproblem. Inte minst kan det också leda till svårigheter att prestera på förväntad nivå.

Under samtalet diskuteras vad återhämtning är, hur man kan veta om återhämtningen varit tillräcklig och inte minst om det är ohälsosamt att ha höga mål som ställer krav på prestation under press. Går det att prestera högt och samtidigt långsiktigt må bra?

Klara Edlund är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och docent i psykologi. Hon är verksam som senior forskare vid Karolinska Institutet och Sophiahemmet Högskola i Stockholm samt i sin egen verksamhet i Uppsala. Hon är sedan 30 år tillbaka specialiserad på ätstörningar och har även lång erfarenhet av att arbeta med olika problem relaterade till olika typer av prestationsmiljöer såsom elitidrott, näringsliv och akademi samt arbete med bekymmer med stressrelaterad ohälsa.

Tid: Måndag 9 oktober kl. 16.15-17.15

Plats: Biomedicinskt Centrum, A1:111 och Zoom

Studenthälsan bjuder på kaffe och godis i samband med föreläsningen.

Dags att kavla upp ärmarna och låt färgerna och kreativiteten flöda!

Paint & Sip är ett koncept där vi återanvänder vintage-porslin som får nytt liv där din egen kreativitet sätter stopp för den nya designen. Du kommer få möjligheten att köpa vintage-porslin och pyssel till ett billigt pris och möjligheten att ge den ett nytt utseende. I samband med detta kommer det även ske försäljning av dryck likväl som klimatsmart mat till förmånliga priser.

Samla ihop dina vänner för en rolig kväll som är hållbar både för varandra och miljön!

Kontakt: soc@utn.se

Mer info: Uppsala teknolog- och naturvetarkårs miljögrupp

Tid: Måndag 9 oktober, kl. 17.3022.00

Plats: Uthgård, Polacksbacken Hus 73, Uppsala

Välkommen att ta del av och Mari Petterssons och Evas Ostermans egna berättelser om sina erfarenheter av att ha förlorat en anhörig genom suicid. De kommer även reflektera och informera om hur en kan få stöd och hjälp om man mår dåligt.

SPES, suicidprevention och efterlevandestöd, är en rikstäckande ideell organisation som är till för alla som mist någon genom suicid samt förebygger att fler ska drabbas. Mari och Eva är ideellt aktiva inom SPES och leder samtalsgrupper för efterlevande i Uppsala.

Tid: Måndag 9 oktober, kl. 18.3019.30

Plats: Föreläsningen ges via Zoom.

Tisdag 10 oktober

UPIC (Ungas psykiska hälsa i centrum) är ett tvärvetenskapligt forskningsprogram om ungas psykiska hälsa, ett initiativ sprunget ur WOMHER.

Varför ökar den psykiska ohälsan? Vilka insatser behövs och efterfrågas av unga själva? Och vad betyder egentligen begreppet psykisk ohälsa? Kan man studera det med hjälp av en app?

Kom och hör om UPIC:s satsning! Här finns möjlighet att diskutera egna idéer om vad som behöver göras samt få inspiration till examensarbeten inom ämnet.

UPIC bjuder på kaffe.

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 12.00–13.00

Plats: Utanför Bikupan på Biomedicinskt centrum, B8

Välkommen till en föreläsning om neuropsykiatrisk funktionsnedsättningar (NPF). När en stor del av svårigheterna och problemen är osynliga är det svårt att förstå, både för en själv och för omgivningen. Sanna föreläser utifrån sina egna erfarenheter hur studietiden och den aviga vägen ut i arbetslivet med NPF sett ut för henne. En väg som blev lite längre än planerat.

Hjärnkoll Uppsala Län är en del av den rikstäckande föreningen som jobbar för att alla ska ha samma rättigheter och möjligheter oavsett psykiskt funktionssätt. Sanna Linder är ambassadör för Hjärnkoll och har föreläst sedan 2018 om sina erfarenheter kring att leva med NPF.

I anslutning till föreläsningen informerar universitetets samordnare för riktat pedagogiskt stöd om det stöd man kan ansöka om på Uppsala universitet om man har en långvarig funktionsnedsättning.

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 12.15–13.00

Plats: Föreläsningen ges via Zoom

Hur ärlig ska jag vara mot en framtida arbetsgivare om min mentala hälsa? Vad ska jag skriva i ansökningshandlingarna? Och vad ska jag säga på intervjun?

Det här är ett skräddarsytt webbinarium med UU Karriär för dig som är student vid Uppsala universitet och upplever att din mentala hälsa påverkar dina möjligheter att både söka och få ett jobb. Det här kommer vi att tala om:

  • Förhållningssätt för att presentera dig själv för en arbetsgivare
  • Perspektiv på intervjusituationen – våga avdramatisera
  • Lär dig reflektera över din mentala hälsa och hur du vill att den ska uppfattas av din framtida arbetsgivare
  • Lär dig se fördelar, inte hinder, med dina begränsningar.

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 12.15–13.00

Plats: Webbinariet hålls via Zoom.

I Ultunas kunskapsträdgård och i naturområdena runt om finns mängder med växter i vackra färger och höstiga dofter. Kom med på ett naturbad, en lugn promenad ledd av studenter från Ultuna studentkår, och koppla av från tentastressen och stadens buller. Ta med fika om du vill, njut av den vackra miljön och träffa lite nytt folk! Vi kommer stanna till för att ta in naturen med tid för att blunda eller fika. Vägen kommer leda oss förbi några guldkorn i området som är väl värda att återvända till.

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 14.00–16.00

Plats: Kunskapsträdgården på Campus Ultuna, Uppsala

I det mätbara jaget debatterar ett antal experter vad det är som händer när människor spårar och mäter sig själva genom modern teknik. Timmar sömn, tagna steg, förbrukade kalorier, mediciner tagna, meditationer genomförda. Vad händer när människor omvandlar sin vardagliga upplevelse – i synnerhet hälso- och friskvårdsrelaterade upplevelser – till data. Vad är vinsterna och vad är det som står på spel?

Medverkande:

  • Amanda Lagerkvist, professor i media vid institutionen för informatik och media
  • Lotta Borg Skoglund, docent i psykiatri vid institutionen för medicinska vetenskaper
  • Alkistis Skalkidou, professor i obstetrik och gynekologi vid institutionen för kvinnors och barns hälsa
  • Ellen Nilses, konsult i ungdomskommunikation och forskningspartner i UPIC (Ungas psykiska hälsa i centrum)

Samtalet leds av Lina Eklund, docent i människa–dator interaktion vid institutionen för informatik och media och forskare i UPIC

Panelsamtalet pågår i en timme, därefter ges det möjlighet att ställa frågor och fika.

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 15.00–17.00

Plats: Entréytan vid trappan, Nya Ångström, Uppsala

Tankar och känslor är en stor del av vår mänskliga upplevelse. Ibland kan de vara överväldigande. Välkommen till detta seminarium för att lära dig några strategier för att hantera tankar och känslor på ett mer funktionellt sätt.

Seminariet hålls på engelska av två kuratorer från Studenthälsan. Välkommen att anmäla dig till seminariet!

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 15.15–16.30

Plats: Seminariet hålls online via Zoom. Anmäl dig till seminariet!

Under studietiden möter vi inte bara akademiska utmaningar, utan även känslomässiga och sociala dito. Mellan föreläsningssalar, studentfester och personlig utveckling, kan känslor av stress, oro och brist på riktning i livet uppstå. Under denna föreläsning kommer ni få en introduktion till konkreta verktyg och strategier för att navigera dessa utmaningar.

Felicia Sundström är psykolog och doktorand inom klinisk psykologi vid institutionen för psykologi på Uppsala universitet. Hon har tidigare jobbat med patienter med långvarig smärta och utmattning, och bidrar nu i forskningsprojekt inom båda populationer.

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 16.15–17.15

Plats: Föreläsningen ges via Zoom.

Känner du dig stressad över när, hur och varför du ska referera? Slipp parentespaniken och fotnotsförvirringen!

På denna workshop berättar Språkverkstaden och Universitetsbiblioteket mer om vad du kan tänka på när du använder källor i dina studier. Efter en inledande presentation kan du ställa frågor, få individuell hjälp och prova på de tips som vi har gått igenom. Om du vill kan du ta med en egen text.

Workshopen hålls på engelska men det går bra att ställa frågor på svenska.

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 16.15–18.00

Plats: Tidskriftsläsesalen på Carolina Rediviva, Uppsala

V-Dala nation bjuder in till yoga! Välkommen klockan 18.00 då vi inleder med te, frukt och umgås innan vi startar med yoga. Ett bra tillfälle att pausa lite i studierna och lägga tid på sig själv. Oavsett om du är ny student eller pluggat länge är du varmt välkommen till en kväll med återhämtning!

Tid: Tisdag 10 oktober, kl. 18.00–19.00

Plats: V-Dala nation, S:t Larsgatan 13, Uppsala

Onsdag 11 oktober

UPIC (Ungas psykiska hälsa i centrum) är ett tvärvetenskapligt forskningsprogram om ungas psykiska hälsa, ett initiativ sprunget ur WOMHER.

Varför ökar den psykiska ohälsan? Vilka insatser behövs och efterfrågas av unga själva? Och vad betyder egentligen begreppet psykisk ohälsa? Kan man studera det med hjälp av en app?

Kom och hör om UPIC:s satsning! Här finns möjlighet att diskutera egna idéer om vad som behöver göras samt få inspiration till examensarbeten inom ämnet.

UPIC bjuder på kaffe.

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 12.00–13.00

Plats: Entrén Blåsenhus

Vad menas egentligen med stress? Det är en naturlig del av livet, men också något farligt. Vi lär oss att stress måste hanteras, men hur gör vi det när den finns överallt hela tiden? Ibland verkar det nästan som att kraven på att inte stressa gör oss mer stressade ... Kanske ligger inte nyckeln till stresshantering i smarta verktyg som yoga och mindfulness, utan i vad vi menar med stress och vilka förväntningar vi har på oss själva och livet?

Jakob Clason van de Leur är legitimerad psykolog, och arbetar sedan nio år tillbaka med rehabilitering av utmattningssyndrom. Sedan sex år tillbaka doktorerar han kring att utveckla mer effektiva behandlingsmetoder för just stressrelaterad utmattning.

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 12.15–13.00

Plats: Föreläsningen ges via Zoom.

Känner du dig stressad av förväntningar, deadlines och hög arbetsbelastning? Behöver du tips på hur du kan minska eller hantera symtom på stress?

Följ med på den här föreläsningen som hålls av en av kuratorerna på Studenthälsan för att lära dig mer om hur stress påverkar oss, och hur man förebygger och hanterar den för att skapa ett hållbart och trevligt studentliv.

Föreläsningen ges på engelska.

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 12.15–13.00

Plats: Föreläsningen hålls via Zoom.

Jonna Sandin Larkander är certifierad skogsbadsguide och har en master i Miljöpsykologi med inriktning mot naturens hälsoeffekter från SLU (Outdoor environments for health and well-being). Hon kommer guida oss genom en övning där vi får prova på medveten närvaro i naturen och berättar sedan om teorierna bakom.

Gå ut i ett skogsområde, park eller trädgård, ensam eller flera tillsammans och följ med på Zoom via din mobil!

Aktiviteten sker på engelska.

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 13.00–14.00

Plats: Via Zoom och utomhus i ett grönområde nära dig

Känner du dig ibland förlorad eller fast i ditt liv? Längtar du efter att bli uppskattad och hörd?

Gestaltterapi fokuserar på dig och dessa frågor, precis som du är här och nu.

Hur man möter världen är ett resultat av många tidigare erfarenheter. Vad händer inom dig när du kämpar, i ditt sinne, din kropp och din själ? Vilka berättelser förkroppsligar och håller du på? Att arbeta med en gestaltterapeut som är utbildad i att använda dialog, konst, drama etc. kan ge viktig medvetenhet och öppna en väg till att förstå dig själv och bli ett mer autentiskt du.

Workshoppen hålls på engelska.

Jill Trenholm PhD är föreläsare och forskare vid IMCH (International Maternal and Child Health) vid Uppsala universitet samt utbildad gestaltterapeut.

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 15.00–16.00

Plats: Engelska parken, rum 7-0043, Uppsala

Ultuna studentkår bjuder på en studentledd meditativ målning för att ta era tankar bort från studielivet. Oavsett om du vill skissa med tusch, måla med akvarell eller kladda med oljefärger så kommer vi lyssna på musik och måla tillsammans utan några prestationskrav. Möjligheten finns att inspireras av andra eller måla exakt vad du vill, samt träffa nya människor.

Kom och bli inspirerade. Kom och kladda färg!

Ta med: Eget material (Ultuna kan i viss mån bidra med lite penslar och färg och papper om ni inte har eget, kontakta och fråga)

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 16.00–18.00

Plats: Om vädret tillåter kommer vi göra detta utomhus på utvalda platser vid Campus Ultuna i Uppsala, om inte kommer vi att hålla till i Ateljén på Ultuna Campus, Ulls hus.

Att höja sin lägstanivå utgår ifrån att det är effektivare att bygga från grunden upp istället för att försöka nå topparna direkt. I den här föreläsningen får du praktiska verktyg varvat med ny forskning som kommer hålla dig flytande även när det stormar.

Henrik Wiman är den Uppsalabaserad psykologen, föreläsaren och poddaren som snabbt gjort sig ett namn på Instagram med sitt konto @psykologenhenrik.

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 16.15

Plats: Campus Ångström sal 80121 och via Zoom.

Språkcafé är den perfekta platsen för alla studenter som vill utforska sitt intresse för andra språk. Oavsett om det är att pröva ett nytt språk, lära ut sitt eget eller bara utforska vanliga saker eller olikheter, kommer du att kunna göra det i den mysiga atmosfären i Uppsala Tekniska och Vetenskapsförbunds kårhus "Uthgård". Vi öppnar även vårt Café Bocken där du bjuds på en god fika till upplevelsen.

Tid: Onsdag 11 oktober, kl. 17.15–19.15

Plats: Uthgård, Polacksbacken Hus, Ericssonsalongen, Uppsala

Torsdag 12 oktober

UPIC (Ungas psykiska hälsa i centrum) är ett tvärvetenskapligt forskningsprogram om ungas psykiska hälsa, ett initiativ sprunget ur WOMHER.

Varför ökar den psykiska ohälsan? Vilka insatser behövs och efterfrågas av unga själva? Och vad betyder egentligen begreppet psykisk ohälsa? Kan man studera det med hjälp av en app?

Kom och hör om UPIC:s satsning! Här finns möjlighet att diskutera egna idéer om vad som behöver göras samt få inspiration till examensarbeten inom ämnet.

UPIC bjuder på kaffe.

Tid: Torsdag 12 oktober, kl. 12.00–13.00

Plats: Ekonomikum, utanför lokstallen

Hamnar du ofta i samma roll i relationer fast du försöker göra på ett nytt sätt? Erfarenheter från nära relationer under våra första år skapar anknytningsmönster – kartor över hur det är att vara med andra. De formar bilden av oss själva och styr våra tolkningar när vi möter nya människor eller fördjupar relationer. De påverkar om vi vågar visa oss ledsna, arga och sårbara för andra.

Som vuxna kan vi förändra våra mönster och skapa nya slags relationer både till andra och oss själva. Psykologen Camilla von Below berättar om hur man hjälpa sig själv att vara i relationer på ett nytt sätt – både tryggare och friare.

Camilla von Below är legitimerad psykolog och psykoterapeut vid S:t Lukas i Uppsala samt universitetslektor i psykologi vid Stockholms universitet. Hon är författare till böckerna ”Anknytning i psykoterapi! (Natur & Kultur, 2020) och ”Anknytning i relationer. Förstå och förändra dina mönster” (Natur & Kultur, 2022).

Tid: Torsdag 12 oktober, kl. 12.15–13.15

Plats: Föreläsningen ges via Zoom.

Existentiella frågor har sällan svar med behöver ändå få ställas. För ytterst bottnar de i våra liv och vad som egentligen är meningen med allt. Mer och mer har man insett betydelsen för den existentiella dimensionen när det kommer till vår hälsa, och vikten av att vi behöver få utforska våra innersta rum. Både för att stärka det hälsosamma som redan finns där, men också för att bygga motståndskraft inför livets oundvikliga kriser.

Oskar Arngården arbetar som sjukhuspräst på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Han driver kontot @Crossfitpriest på Instagram och poddarna ”Förtroligt” tillsammans med psykologen Henrik Wiman, och ”Livsnära med sjukhuskyrkan”.

Studenthälsan bjuder på kaffe och godis i samband med föreläsningen.

Tid: Torsdag 12 oktober, kl. 15.15–16.15

Plats: Sal Betty Pettersson, Blåsenhus och via Zoom

Att förstå psykisk ohälsa och kunna erbjuda första hjälpen till mental hälsa är lika viktigt som att kunna ge livräddande insatser vid fysiska sjukdomar och skador. Psykisk ohälsa påverkar miljontals människor över hela världen och kan vara lika livshotande som fysiska åkommor.

Genom att öka medvetenheten om psykisk hälsa, minska stigmat kring dessa sjukdomar/tillstånd och lära oss att identifiera tidiga tecken på problem, kan vi alla bidra till att rädda liv och främja välbefinnande. Första hjälpen till mental hälsa handlar om att lyssna, stödja och erbjuda resurser till dem som behöver det. Det är en grundläggande färdighet som var och en bör ha i sin verktygslåda för att skapa ett mer empatiskt och hälsosamt samhälle.

Åsa Konradsson Geuken är universitetslektor/docent i farmakologi vid Institutionen för farmaceutisk biovetenskap på Uppsala universitet och ordförande i Schizofreniförbundet. Hennes bror insjuknade i schizofreni när hon var 14 år gammal och hennes brors sjukdom skulle komma att förändra hennes liv för alltid. Föreläsningen anordnas i samarbete med Farmacevtiska studentkåren.

Tid: Torsdag 12 oktober, kl. 16.00–18.00

Plats: Farmacevtiska studentkårens kårhus Pharmen, Dag Hammarskjölds väg 16, Uppsala

Fredag 13 oktober

Välkommen på en föreläsning om minoritetsglädje. Inom den offentliga debatten om transpersoner och inom människovårdande yrken lyfts ofta de negativa aspekterna av att avvika från normen på olika sätt. Här beskriver vi vikten av att nyansera och visa på en bredd av erfarenheter. Vi kommer att gå igenom begrepp och levandegöra dessa med exempel från olika forskningsstudier.

Matilda Wurm arbetar som universitetslektor på Örebro universitet. Matilda leder just nu arbetet i ett Forte-finansbaserat projekt: "Minoritetsstress och minoritetsglädje hos transpersoner: en interventionsstudie"

Tid: Fredag 13 oktober, kl. 12.15

Plats: Föreläsningen ges via Zoom.

Akademin är ett komplext rum. Det har en enorm potential för nyfikenhetsdrivet arbete och för sociala och kulturella bidrag. På baksidan av det kan det finnas en känsla av konkurrens, bristtänkande, omdöme, frustration och självtvivel. Det här föredraget tar upp frågan: Hur kan vi hitta vårt personliga "True North" i detta utrymme och få ut det mesta av vår tid på universitetet, från första terminen till examen och därefter?

Föreläsningen ges på engelska.

Doris C. Rusch är professor vid Uppsala universitet, vid institutionen för speldesign, med fokus på transformativ lek, och regenerativ systemdesign. Hon är också grundare och förvaltare av The Hut, en organisation dedikerad till att koppla människor till deras väsentliga jag, varandra och naturen genom kroppsbaserade strategier, avsiktlig kreativitet, systemtänkande och lekens magi och symbolisk handling.

Tid: Fredag 13 oktober, kl. 13.00–14.00

Plats: På Campus Gotland sal E 45 och via Zoom.

Studentföreningarna Dynamicus och Socionomus bjuder in alla studenter till dans för nybörjare!

Dans har en fantastisk förmåga att hjälpa oss att uttrycka våra känslor och släppa spänningar. Vi kommer att lära oss enklare streetdance-steg och kombinationer, och framför allt ha roligt tillsammans.

Ingen tidigare erfarenhet av dans krävs – detta är en möjlighet att prova något nytt och uppmuntra en positiv inställning till både dans och mental hälsa. Så kom med bekväma kläder och ett glatt humör, och låt oss dansa oss glada och friska.
Begränsat antal platser, medlemmar i Dynamicus och Socionomus har förtur.

Tid: Fredag 13 oktober, kl. 16.30–18.00

Plats: G-hallen, Fyrishov, Uppsala

Med reservation för ändringar i programmet.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin