Utlandsstudier via fakultet eller institution

Utlandsstudier via Uppsala universitet kan även erbjudas via en del fakulteter och institutioner. Vi har även samlat länkar till de fakulteter och institutioner som erbjuder utlandsstudier nedan.

Listan uppdateras med jämna mellanrum men om din institution saknas i listan hör med din studievägledare eller programsamordnare vad som eventuellt erbjuds.

Utlandsstudier är möjligt på de flesta utbildningar inom vetenskapsområdet för medicin och farmaci. De flesta program har en internationell koordinator eller studievägledare med särskilt ansvar för studentmobilitet.

Ta kontakt med din programledning för ytterligare information om möjligheter till utlandsstudier. Du kan också vända dig till områdets handläggare i internationaliseringsfrågor Louise Hernander, louise.hernander@uadm.uu.se, eller till studentservicen för farmaci, medicin och vård för vägledning.

Senast uppdaterad: