Internationella möjligheter

Som student vid Uppsala universitet har du möjlighet att genomföra delar av din utbildning utomlands. På den här sidan hittar du information om olika alternativ för utlandsstudier.

Evenemang

Kontakt

Drop-in: Träffa en handläggare

Träffa en internationell handläggare från enheten fr internationell mobilitet via Zoom och ställ frågor om studier och praktik utomlands. När du ansluter till Zoom-mötet hamnar du först i ett väntrum och när det blir din tur kopplar vi dig till oss. Du får då kortfattat beskriva ditt ärende innan du kopplas vidare till ett enskilt samtal med en tillgänglig handläggare.

Tider för drop-in

  • Helgfria tisdagar kl. 11.00–12.00
  • Helgfria torsdagar kl. 13.00–14.00

Inga drop-in fram till 29 augusti

Det hålls inga drop-in under sommaruppehållet. Första drop-in-tillfället efter sommaruppehållet är tisdag 29 augusti.

Mejladresser

  • För frågor om utbytesstudier: mobility@uu.se.
  • För frågor om Erasmuspraktik, Erasmusstipendiet för studier eller International Credit Mobility: erasmus@uu.se.

Boka oss för en infoträff

Som student kan du boka oss för att hålla i en informationsträff om internationella möjligheter vid Uppsala universitet för till exempel din studentförening, nation eller kår. För bokning, kontakta oss på mobility@uu.se.

Sociala medier

Följ utlandsstudieambassadörerna och andra studenter som rapporterar direkt från sina utlandsvistelser. Ambassadörerna lägger upp relevant information om bland annat ansökningsperioder, webbinarier och informationstillfällen som rör universitetets internationella möjligheter.

Instagram

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin
rss