Avslutningsceremoni för studenter vid de internationella masterprogrammen

I slutet av vårterminen anordnas en universitetsgemensam avslutningsceremoni för de studenter som avslutade sina studier vid de internationella masterprogrammen. Ceremonin hålls på engelska och är ett tillfälle att träffa sina studiekamrater och även bjuda in vänner och anhöriga innan alla sprids för vinden till världens alla hörn.

Enskilda program, institutioner eller fakulteter arrangerar också avslutnings- eller examensceremonier. Kontakta utbildningsansvarig, institutionen eller fakulteten och hör vad som gäller för dig. Alla som avslutar sin internationella masterutbildning är välkomna till den universitetsgemensamma ceremonin.

Avslutningsceremonin är inte en formell examensceremoni, vilket betyder att man inte behöver ha fått ut sin examen för att kunna delta. Observera att du själv måste ansöka om examen.

Gå med i Alumnnätverket

Håll kontakten med Uppsala universitet efter examen genom att gå med i alumnnätverket! Som medlem kommer du också att kunna hålla kontakten med över 20 000 andra alumner vid Uppsala universitet.

Se till att anmäla dig till nätverket med din privata e-postadress, eftersom din studentadress kommer att upphöra när du inte längre studerar vid Uppsala universitet.

Bli en alumn