Karriär

Har du funderingar om arbetsliv och karriär? UU Karriär ger dig stöd och vägledning. Det finns mycket du kan göra för att utforska arbetsmarknaden och din framtida karriärväg, under hela din studietid.

Som student vid Uppsala universitet erbjuds du vägledningssamtal, CV-handledning, feedback på anställningsbrev och en mängd karriäraktiviteter. Kom till oss om du behöver någon att bolla dina tankar och funderingar med.

Du har också tillgång till karriärportalen UU CareerGate och plattformen GoinGlobal som är ditt digitala stöd på vägen mot arbetslivet.

Vägskylt vid Universitetshuset.

Skriv ett CV

Vad ska ett CV innehålla? Hur ska det se ut? Kontakta våra studie- och karriärvägledaren för tips när du ska skriva ditt CV.

Starta eget?

Starta eget? Drivhuset ger dig stöd och råd. Har du en affärsidé? Kontakta UU Innovation.

Jobb som student

Engagera dig i studentkåren, nationen, arbeta som volontär eller studentambassadör.

Podcast om studier och karriär

Studie- & karriärpodden är en podcast för dig som studerar vid Uppsala universitet. I den här podcasten möter du Madelene, Jonathan och Sara. De intervjuar studenter, alumner, forskare eller andra personer som är intressanta när det gäller studier och karriär! Lyssna från webben eller prenumerera på podden i din podd-app.

Kontakt och mer information

Gå med i Uppsala universitets karriärportal UU CareerGate.
Gå med i oc h följ LinkedIn-gruppen UU Karriär/UU Careers.
Kontakta en karriärvägledare.

Senast uppdaterad: