Karriär

Har du funderingar om arbetsliv och karriär? UU Karriär ger dig stöd och vägledning. Det finns mycket du kan göra för att möta arbetsmarknaden och forma din karriär, under hela studietiden. Vägledarna erbjuder CV-handledning, feedback på anställningsbrev och vägledningssamtal. På karriärportalen UU CareerGate hittar du jobb, praktik och exjobb. Du har också tillgång till webbplattformen GoinGlobal som guidar dig mot en internationell karriär.

Planera din framtid!

Utveckla dina färdigheter under studietiden och bygg på din kompetens inför arbetslivet. Bästa tipsen för att komma närmare ditt drömjobb!

Kårer och föreningar arrangerar karriärmässor. Där kan du träffa framtida arbetsgivare och knyta kontakter.

Engagera dig i studentkåren, nationen, arbeta som volontär eller studentambassadör.

Vill du starta eget? Drivhuset ger dig stöd och råd. Har du en affärsidé som du vill utveckla? Kontakta UU Innovation eller Science Park Gotland.

Podcast om studier och karriär

Studie- & karriärpodden är en podcast för dig som studerar vid Uppsala universitet. Här får du möta Madelene och Sara. De intervjuar studenter, alumner, forskare eller andra intressanta personer om studier och karriär.

Uppsala universitets alumnnätverk

Även efter att du är färdig med dina studier är Uppsala universitet fortfarande en resurs för dig. Genom att bli medlem i Uppsala universitets alumnnätverk kan du ta del av föreläsningar och olika karriärevenemang. Framförallt är alumnnätverket ett sätt för dig att utöka ditt professionella nätverk och skapa kontakter som kan vara värdefulla för din framtida karriär.

Registrera dig i alumnnätverket redan idag. Medlemskap är gratis och för alla som har studerat minst 5 hp.

Kontakt

Behöver du någon att bolla dina tankar och funderingar med? Varmt välkommen att träffa en vägledare på UU Karriär. Boka ett digitalt eller fysiskt samtal med en studie- och karriärvägledare i Uppsala eller Visby.

Boka ett samtal med en vägledare i Uppsala

Boka ett samtal med en vägledare i Visby

Arrangera karriärevent

Är ni en studentförening som ska arrangera ett karriärevent och behöver stöd? Hör gärna av er till oss på UU Karriär.

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin
rss